Ekipa

Ekipa

Smo ekipa v nastajanju. Ideja je, da organizacijo ves čas nadgrajujemo s pestro paleto ljudi, ki vanjo prinašajo svojo unikatnost. Naš skupni imenovalec je močna želja po preseganju trenutnega stanja v družbi. V to idejo vlagamo vse svoje znanje in vso svojo energijo…

Klemen

Tako kot večina, sem se življenja lotil po klasični poti. Verjel sem v predpripravljene poti, v delujoče družbene sisteme. Končan univerzitetni študij, znanstveni magisterij, zaposlitev v uglednem slovenskem podjetju. Vse po “regl’cih”.  

Življenje mi je z določenimi preizkušnjami kmalu omogočilo, da sem na stvari pogledal tudi z druge perspektive. Videl sem drugačno sliko in kmalu razumel, zakaj kljub temu, da sem obkljukal vsa družbena pričakovanja, ostajam notranje prazen.

Po naravi sem radoveden, rad raziskujem. Navdušuje me pestrost, ubija enoličnost. Lotim se tudi nekonvenciolalnih vsebin in jih po svoje preizkusim. Tako sem 3 leta študiral Vedsko astrologijo, se poglabljal v tehnike za notranjo stabilizacijo in nekaj let delal kot svetovalec prostovoljec na Telefonu za otroke in mladostnike (TOM telefon). Tisto, kar se v praksi potrdi obdržim, ostalo zavržem. 

Verjamem, da nismo samo statisti, ki živimo naključna življenja. Verjamem, da se od nas pričakuje, da smo aktivni, da se spoznavamo, spreminjamo, rastemo. Verjamem v medsebojno sodelovanje, v delitev znanja, izkušenj. Verjamem v solidarnost, človečnost, sočutje. Verjamem, da se svet lahko spremeni na bolje na način, da ljudje opustimo obstoječi set vrednot in začnemo najpomembnejše življenjske izbire opravljati v sozvočju s svojim notranjim jazom.

Fascinirate me mladi ljudje, po starosti in po srcu. Vaša prodorna energija, kreativnost, odprtost, srčnost, pristnost in predvsem neustavljiva želja po izboljšanju trenutne situacije.

Tukaj vidim svoje mesto. Želim vas podpreti pri vaših prizadevanjih!

Klemen Rangus